Yli 30€:n tilauset postikulut 0€. Alle 30€:n tilauksissa postikulut 5.90€

Kosmetiikan trendikäs raaka-aine

Niasiiniamidi on B3 vitamiinimuoto. Se on yksi suosituimmista kosmetiikan raaka-aineista tällä hetkellä. Eikä ihme sillä niasiiniamidi on erittäin monipuolinen raaka-aine. 

Lähes jokainen iho voi hyötyä niasiiniamidin vaikutuksista. Se sopii ikääntyvälle iholle, akneen, värivirheistä käsivälle iholle sekä ihon kirkastamiseen ja rauhoittamiseen.

Tutustu nisiiniamidiin ja tuotteisiin tarkemmin

https://ihopalvelushop.fi/collections/niasiiniamidi

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista